tisdag 31 mars 2009

Idag är det varmare


Idag är det vår i luften. Fast solen vill inte visa sig här. Men vad gör det. Fåglarna kvittrar så bra ändå och det lovar gott. Nu börjar man planera trädgården lite. Inte för att jag tänker göra om den på någotvis. Men, någon ny blomma vill man ha. Ska bli kul och se om min svarta stockros kommer att blomma i år. Har även en röd.

Titta in till Camilla. Hon har ett Blog godis, "My Whiff of Joy Candy!!!". Den avslutas den 4 april.Hon har mycket fint att titta på, så passa på när du ändå är där och titta runt. För mig ger det inspiration och jag blir så sugen på att sätta mig och scrappa. Fast det är nog bäst att göra det som ska göras först.

I år så ska vi ha studentfest. Det är den näst yngsta som tar studenten. Det är alltid kul att planera hur man ska ha festen, sen är det inte alltid lika roligt att genomföra allt =). Det finns ju tråkiga moment, som städning. Det är väl det tråkigaste som finns =). Men nödvändigt. Gillar ju inte att ha skit omkring mig, så det är bara att städa och tänkta på något roligt.
Ha det gott till nästa gång.
Kram

somnuskataenpromenadmedhundarna

6 kommentarer:

Maggan sa...

Jag saknar min svarta stockros.... först fick den rost och sen åt snigelj...na upp den!!! Stockrosor är ljuvliga. Har du sett dom här dubbla som ser ut som gräddbakelser.... tjusiga.

Uttan sa...

Hej!
Vi har läst på smhi,s sida det ska bli vackert väder i helgen och det ska inte vara ett aprilskämt.Så vi har att se fram emot:)
Tittade in till Camilla,mycket fint.
Student fest..oj vad tiden går....man hinner inte med.
Ha det bra!Kram!

Karin sa...

Hej vännen!
Visst är det ljuvligt med vår il luften! Man blir så upprymd, så!
Det låter spännande med en svart stockros, så jag hoppas att den kommer tillbaka till dig!
Kram till dig fr mig!
Karin

Anita sa...

Hej vännen!
Tack för rara rader.
Det är såhär.. det finns inget rätt eller fel när det gäller scrapping. Man gör som faller en in. Men visst kan man känna press när proffsen visa sina underbara kort. Där har jag mycket att lära fortfarande.
Mm, idag är det gotteväder. Härligt.
Ha det gott.
Kram, Anita

Maggan sa...

Jag har en utmaning åt dej på min blogg ;)
Kramisar!

Camilla sa...

Takk for at du er med på Candyen min!!
Lykke til;)
Klem, Camilla