tisdag 24 mars 2009

Är det vinter eller vår?

Suckar djupt. Var tog våren vägen. Imorse blåste det iskallt och det var vitt igen. Gick till jobbet och frös som bara den. Fast det är alltid skönt att gå. Solen tittade fram under dagen och det gav en hopp om att våren har tagit lite ledigt och är snart tillbaka igen.

Det har varit skönt att få komma tillbaka till jobbet. Få känna sig nyttig. Fast man är väl nyttig hemma också, det är bara inte samma sak =)

Måste visa ett kort som jag fick igår.

Det är från min kära vän Camilla. Fick en massa scrapbooking godis också =). Tack min goa vän. Jag gillar att scrappa men har världens sämsta fantasi. Fast jag fattar inte varför, för när jag sitter och gör pixelgrafik, så är det inga problem. Det ena är utanför datorn och den andra är i datorn. Känner mig nog tryggare med datorn än mina fingrar =). Men, jag har bestämt mig, här ska scrappas och det får bli hur det blir. Övning blir det i alla fall, och förhoppningsvis så blir jag till slut nöjd med det jag åstakommer.

Pixelgrafik har jag hållit på med i 10 -11 år. Det är som en drog, som man inte kan göra sig av med. Gör även annan grafik också som omväxling. Även digital scrapbooking. Men country stilen gillar jag bäst. Sigtagen som du ser i slutet av inlägget är inte gjort av mig, utan av Susan. Hon och jag brukar byta tankar och idéer när det gäller pixlar. De andra sigtagsen som finns här på min blogg har jag gjort, ifall du undrar.

Kramar från


somnuskabloggarunt

7 kommentarer:

Uttan sa...

Hej!
Fint kort Du fått...verkar roligt.Men "pixelgrafik" fattar jag noll av.Men jag är inte så data kunnig.Fast det här med blogg är verkligen kul.Hon hade mycket fint hon Susan.Vad är egentligen en pixel? tycker det verkar vara bara en massa siffror och bokstäver.Man kanske borde gå på kurs.Kram!

Berit sa...

Hej Leila!
Ja, man undrar om det är vinter eller vår verkligen nu. Hörde att det skulle bli snö här imorgon, blaha säger jag:-).

Dom där morotsbullarna får jag nog pröva tror jag, eller kanske maken gör det. Han har börjat baka matbröd och försöker överta mitt kök numera, men det får vi nog bli två om:-)). Fast ganska så skönt att lämna över ibland, särskilt att röja upp efter bak och matlagning.

Ha det gott!
Kram
Berit

Anonym sa...

Tjohej på dej! Hoppas att allt är bra! Finfint kort du har fått! Var länge sen jag scrappa, troligen förförra julen.

Vi hade vår igår och vinter idag. Det har snöat hela dagen. Skottat har jag gjort två gånger och bli säkerligen en gång till innan jag lägger mig.

Sköt om dig! Kramis!

Ulla-Britt sa...

Hejsan Leila!
Ja man kan undra vad våren tog vägen.
Viket fint kort du fått det har i allafall vårkänsla.
Må så gott kram U-B

Mindi sa...

Du är jätte välkommen att vara med nästa gång. :) Jätte roligt!!!

Önskar dig en mysig söndag!!!

Kramis
M I N D I

Annette sa...

Godkväll i stugan.
Hoppas du haft en skön helg, utan förkylning.
Det där receptet måste jag testa, jag gillar morotskaka så det blir kul att prova bullarna nån dag, är lite slö just nu men snart så...
Må så gott och ha en bra vecka.
Kram,
Annette

Maggan sa...

Vilket fint kort! Jag har inte alls provat på scrapping men ungarnas kusin är mästare ;) Hon gör allt möjligt fint, jag är imponerad. Förkylningen verkar äntligen börja ge med sej så snart kan jag gå och jobba igen. Men det är länge sen jag varit förkyld så här länge så det var en ordentlig en den här gången ;)
Kramar!