onsdag 27 maj 2009

Semester

Idag var sista dagen på jobbet, så nu har jag semester. Bara i 2 veckor, för jag ska ha mera semester i början av augusti hade jag tänkt. Gubben jobbar ju i alla fall hela sommaren, så då kan jag också jobba.

I helgen som var, var vi och grattade ett barnbarn som fyllde 10 år. Tänk vad tiden går. Tyckte det var igår man gick och väntade på det där telefonsamtalet från BB. Och vad jag led med min dotter. Ville att det skulle gå fort för henne. Vet inte vilket som är värst. Ha sin egen förlossning, eller när döttrana ligger där.

Tänkte göra ett grattis kort till Marcus, men det blev en liten ryggsäck som jag har vikit ihop i papper. Hittade en handledning HÄR. Där laddade jag ner en mall som jag skrev ut. Så här ser min ryggsäck ut. Ville inte ha så mycket blingbling och blommor på den, för det är ju en 10-årig kille som ska ha den. Men lite glitter blev det och han tyckte det var snyggt.

Och så här ser den ut från sidan.

Super kul att göra, och så är den ju bra att kunna lägga i lite överraskningar till t ex en som fyller år.

Idag har det då varit ett riktigt blåsväder. Fast inte hela dagen. Bara stunder spridda över dagen. Sen har det åskat och regnat också. Fy bubblan säger jag ..... =( .... gillar inte sånt väder alls. Fast de har nu lovat fint väder efter regnet och det vill jag gärna tro på.

Vi har fått en ny tupp i hönsgården. En stor stilig en. Vi bytte med en bekant, hon ville ha en liten tupp och då fanns ju våran Dvärg kochin. Vi hade ingen hona till han, så det blev bättre för han. Saknar honom lite grann. Visst är det konstigt .....

Till nästa gång, ha det så gott

Kram

9 kommentarer:

Uttan sa...

Hoppas Du får en trevlig semester och fint väder.
Tänk att du har så gamla barnbarn der visst jag inte.
HA det gott.
Kram!

Agneta sa...

När min dotter fick en son för 3 år sedan så tror jag att det var tusen ggr. värre för mig än när jag födde henne. Låter inte klokt kanske, men som mamma så vet man ju vad som väntar. Det visste inte hon. Det är väl det som gör att man oroar sig så förbaskat.
Vilken fin ryggsäck du har gjor. Vad duktig du är.
Åsså har du skaffat ny vacker tupp til hönorna också.
Hoppas du får bra väder nu när du är ledig så du kan njuta av tillvaron och vara ute i solen. Här nere i Göteborg är det halv storm och regn...Brrrr.
Bra, kan man med gott samvete glo på TV eller sitta vid datorn.
Ha det nu så gott!
Kramen, Agneta

Anonym sa...

Hejsan Leila! :)

Vilken häftig idé med ryggsäcken!
Det måste jag bara prova ;)

Jag skrattade till när jag läste vad du skrev om mammors tankar kring döttrars förlossningar..Min mamma var tydligen helt hispig när de till slut diskuterade kejsarsnitt när min drog ut så förbaskat på tiden...Själv är min förlossning ett kärt minne om man jämför med min nu 2 åriga dotters trots..*hi,hi*

Ha det så bra! Tack för kommentar i min blogg :)
Kram Louise
http://rosascrapverkstan.blogg.se

Nina sa...

Hallojsan!
Hoppas du får en skön semester, jag tänker på dig, jag får inte min förns i juli,men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge.

Ha det bra =)
Kramar

Karin sa...

Så superfin ryggsäck! Va´duktig du är!
Ha det nu riktigt mysigt på semestern!
Kram Karin

Nina sa...

Hallojsan!
Tack för kommentarerna ang. vovsingen.
Hoppas du har en skön semester och att du kommer o grillar i kväll.
Ha en skön helg
Kramar =)

Maggan sa...

Va snygg ryggsäck! Jättekul ide istället för ett vanligt paket (fast paket är ju roliga oxå förstås.... ;) Hoppas du får en fin pingsthelg och en fin morsdag! Det ska bli kanonväder i alla fall. Ska jobba xtra i morron med att sätta purjo och tomater igen, jättekul!
Kramis!

Berit sa...

Hej Leila!
Tittar in för att önska Skön Pingsthelg och semester för dig!

Vilken mysig ryggsäck du gjort till barnbarnet, så duktig du är och påhittig.

Ha det nu härligt på din semester och njut av ledigheten.

Kramar
Berit

Agneta sa...

Tack för besöket, alltid lika roligt.
Måste bara säga att även jag tycker att "köpebröd" är kanongott. Finns ju så otroligt mycket att välja mellan i dagens läge så aldrig att jag skulle baka. Blir dyrt att ha ugnen på också med tanke på el-priserna.
Både din man och ungar har väl blivit lite bortskämda:-)
Ha det nu så gott i solen och ledigheten.
Kramen, Agneta