torsdag 7 maj 2009

Nu är det maj månad

Grattis till alla som heter Maj. Ni har ju namnsdag i en hel månad =)

Jag vet ... är inte den bästa bloggaren precis. Nu var det ett tag sedan sist. Men det har inte varit något speciellt att skriva om heller, så det kan ju vara anledningen.

Har inte haft så stor lust att sitta vid datorn, när det har varit så vackert ute. Fast idag, på min lediga dag, så har det varit regn och grått. Så idag har jag varit lite kreativ. Har scrappat bl a, och det blev två kort med samma stämpelmotiv. Gillar verkligen Magnolia stämplarna. Matrialet jag använt, vet jag inte riktigt var det kommer ifrån, för jag har handlat på tradera.

Det första gjorde jag med tanke på att det snart är mors dag. Gillar pappret som är handgjort. Det känns som sammet.Det andra skickade jag till en vän. Här har jag provat på att använda en kakservett. Och de små rosorna är ju bara så söta.


Jag har använt min mobilkamera och den ger inte rättvisa åt färgerna. Sen skulle jag behöva ett litet stativ att ställa korten på, så det har jag satt upp på min önskelista =).

Nu är det dags att sova, för imorgon är det jobb igen.

Kram3 kommentarer:

Nina sa...

Hallojsan!
Fina kort du gör.

Ja, det är inte lätt att komma på att skriva en massa om inte det händer något.

Ha en bra dag
Kramar

Karin sa...

Hejvännen!
Vilka fina kort du har gjort!
Ha en mysig söndag!
Kram Karin

Niina sa...

Vilka underbara kort! Måste komma igång med mitt pysslande någon dag. Köpte Tildas Landsted, På landet og Ved havet. Hur mycket sött som helst att sy och pynta hemmet med! Sen så köpte jag Elements star - Libra - för att pärla lite. =) Allt på Panduro där skaparglädjen får sig ett kick!
Sköt om dig och kramis!