måndag 20 april 2009

Så började en ny vecka

Förlåt alla, för dålig uppdatering. Inte alls meningen, men det är precis så jag inte hinner med att skriva förrens jag sover över tangent bordet =).

Påsken blev både lugn och skön, och samtidigt väldigt stressande. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt när man är ledig. Hälsa på släkt och sova länge (om nu det skulle vara möjligt).

Vackert väder har det också varit och man följer naturen med spänning. Kollar i trädgården om det kommer upp något. Fast mina hönor tror de är trädgårdsmästare och krafsar som tusan i de rabatter jag har. Spelar ingen roll om jag stänger in dem, för en del vet hur de ska ta sig ut.

Jag har äntligen fått tillbaka min bärbara dator som varit på lagning i 2 månader. De skulle byta ut skärmen för den hade fått en stor vit ros mitt i skärmen. Det gjorde de, men gav mig en skärm med 3 hack i. Som tur var packade vi upp den i butiken, så de i butiken fick se det direkt. Men efter ytterligare tid så beslöt de att vi skulle få en ny dator. Det var ju snällt =), fast helt riktigt, för man ska ju inte behöva vänta hur länge som helst. Jag ville inte ha den nya, utan bytte med gubben. Han blev glad och surfade runt i 2 dagar, så kraschade den nya datorn. För att rädda det som fanns på hårddisken, kopplade han upp den på min stationära. Då fick den ett tok spel, och ville inte vara med. Gissa en som stöna och suckade och svor. Det visade sig att vi fått ett virus trots F-Secure. Så jag undrar om viruset fanns i från starten i den nya datorn.

Till nästa gång, ha det så gott

7 kommentarer:

Uttan sa...

Skönt att höra från dej,undrade just vart Du tagit vägen.
Ja det där med datorer kan göra en knäpp.Det bara ska fungera!!!
Jag saknar mina höns så här på våren.Hade höns innan jag flyttade en gång, för några år sedan börjar det bli nu.12 år faktiskt.(upps.. vad tiden går)Det var så roligt när de kom ut för första gången efter lång vinter och så fick man hjälp med räfsningen också:)
Ha det bra!
Kram!

Annette sa...

Hej Leila.
Attans otur med datorn då, sånt kan man ju bli galen för, helt klart.
Kanhända finns viruset i något av de program du installerade? Fast det har du nog redan kollat. Man kan ju köra viruskoll online också för att ev. hitta något som det egna virusskyddet missat.

Ha det gott och lycka till med datorn nu.
Kram

Maggan sa...

Jag vet hur det är... har tänkt länge att jag borde skriva något på bloggen men så glömmer jag eller så orkar jag inte. Jag är så trött nu när våren är här. Gillar våren men jag kan sova hur mycket som helst nästan - trist!
Det är bra med hönsen i trädgården, dom äter upp mycket utav ohyran som lever på växterna så låt dom sprätta runt du ;)
Ha en fin vecka!
Kramar

Agneta sa...

Tack för att du hörde av dig:-)
Men attans vilken otur du haft med nya datorn. Borde kanske gå tillbaka med den så att dom kan gå igenom den för att kolla upp så dom inte säljer datorer inkl. virus...usch o fy för sådant.
Ha det så gott!
Kramen, Agneta

Karin sa...

Hej vännen!
Vilken otur med datorn, hoppas att det reder ut sig.
Ha en mysig helg, och hoppas att solen skiner på dig!
Kram Karin

Ankie sa...

Önskar dig en riktigt fin Valborg!

På www.kronjuveler.se finns handgjorda
unika smycken med prinsess-tema..:-)

Anonym sa...

Usch, så tråkigt med datorn - vet hur det känns. Släppte själv in en trojan en gång.

Ville komma in här hos dig och önska dig och de dina en skön Valborg och 1 maj!

Kramis!