tisdag 12 maj 2009

Höns, är bra att ha.

Vi har höns. Det är ganska rogivande att sitta ute i trädgården och se hur de kacklar omkring. De håller sig gärna nära mig, ihop om att jag har något gott till dem. Så de blir på något vis ett sällskap man aldrig har tråkigt med.

Men inte bara att man har något att titta på, de ger en ägg också. Fast ibland kan de se lite konstiga ut. Som det här ägget.

Det ser ut att vara utkarvat i trä. Rätt snyggt om jag får säga det =). Vi har fått två sådana ägg.

Nu ska jag gå och titta på TV. Det var ett bra tag sen sist. Har inte haft lust att sitta framför TV:n bara. Men nu ska jag kolla hur det går för Malena i Melodifestivalen. Måste ju hålla tummarna för henne. Vet inte varför jag gillar låten så mycket. Det är så sällan jag lyssnar på opera, det är inte direkt min favoritmusik, även om den kan vara vacker att lyssna på ibland. Men den här låten är en skön blandning av opera och disco.

Ha det så gott
Kram till nästa gång vi ses
Leila4 kommentarer:

Karin sa...

Hej!
Ja, så här långt har Sverige grejat det! Bravo!
Det var lustiga ägg dina hönor värper!
Ha det gott, vännen!
Kram Karin

Nina sa...

Hej!
Det var ett fint ägg du har fått.

Jo det är jätte tråkigt och inte ha nån tomt,men man får se vad tiden säger.
Vi ses
Kramar :)

Uttan sa...

Hej!

Ja ibland kan man undra hur hönorna ser ut där bak;)
Jag har haft höns och hade en höna som var "Grönvärpare" hon värpte bara gröna ägg.Men de var inte nått fel på dem det bara såg ruggit ut...Ibland kan man få skinnägg också, skalet fattas lustigt.
Hönsen kan jag sakna det var så mysigt att få egna ägg och så fick man hjälp att rensa i rabatten också.
Kram!!

Maggan sa...

Visst är höns härliga! Vilka personligheter.... jag skulle gärna vilja ha höns igen men dom lär nog inte trivas på min balkong ;) Opera är rätt häftigt faktiskt. Även om jag är en "rocker" i första hand lyssnar jag på det mesta och jag har faktiskt varit på Operan i Sthlm och sett några föreställningar och det är tokmaffigt faktiskt! Ha en fin kväll! Kramisar!