onsdag 13 maj 2009

Masker

Såg en sådan mysig ram, (fast jag har lärt mig att det heter mask) som jag bara var tvungen att få prova. Xtinas har en superbra handledning på hur man gör och delar med sig av två ramar/masker. Har gjort sånt här förut, men inte i PhotoShop utan i PaintShopPro. Två program som är ganska lika varandra egentligen.

Här har jag testat ramen/masken på ett kort på Charlie och Platon.Charlie har blivit klippt efter att det här kortet togs, och nu skäms han och vill inte vara med på ett nytt kort =).

Idag hade vi sopplunch på jobbet. Vi gjorde en soppa som heter "Klyftiga soppan". Den smakade inte alls så dumt. Vi har gjort många soppor och det är svårt att säga vilken som är godast. Det brukar ju för det mesta vara den soppan man åt sist.

Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt. Fast jag ska städa, stryka och tvätta, så det det är nog fel att säga att man är ledig.

Ha det gott vänner, tills vi hörs igen
Kram från
Leila

4 kommentarer:

Nina sa...

Hej!

Ja det är synd o säga att man är ledig.
Men man måste tänka på sig själv ibland och det har jag varit dålig på.
Sköt om dig
Kramar :)

Anonym sa...

Halloj! :)
Vad roligt att du lämnade ett avtryck inne hos mig innan du gick :)
Ser att du lagt till mig i din blogglista, smickrande att tänka att ngn läser den, ibland tror man att man skriver mest för sig själv ;)
Verkligen gulliga hundar du har!
Hoppas vi ses i cyber igen!
Hälsningar Louise

Annette sa...

Hej Leila.
Ja det var ett märkligt ägg men jag antar att du som är lycklig nog att ha höns hemmavid får se en del avarter i naturen, det är ju en av tjusningarna med att bo lantligt.
Ha en fin helg.
Kram

Ulla-Britt sa...

Hejsan Leila!
Så fint foto på hundarna.Är den svart charlie?
Soppa är något jag gillar jaghar många favoriter så det blir nog som du säger den man åt sist är godast.
I kväll får vi hålla tummarna för Malena.
trevlih helg önskar jag dig.
Kram U-B