söndag 28 juni 2009

Sommar sommar sommar ... Det är dans i folkets park

Vet inte varför jag kom att tänka på den där gamla låten "Sommar, sommar, sommar det är dans i folkets park". Kan bero på att det är så härligt ute. Även om jag inte gillar värmen och solen, för jag mår inte så bra då, så känns det ändå så härligt. Livet känns så underbart och lätt på något sätt ... =)

Har fått något fel i min dator. Den vill inte hitta min mobiltelefon, så jag inte få ur bilderna jag tagit. Fattar inte varför det blivit så, för det har fungerat hur bra som helst. Helt plötsligt så gör datorn som han vill ... =( ... den rackarn.

Ha det gott i sommarvärmen.
Kram till nästa gång
Leila

7 kommentarer:

Hanna sa...

Ja, visst är det härligt med värmen, känns verkligen som om det är sommar nu.
Hoppas det håller i sig några veckor till i alla fall. :o)

Ha det riktigt bra,
önskar dig en fortsatt trevlig söndag.
Kram från Hanna

Uttan sa...

Jag är heller ingen som ligger i solen och pressar för att bli brun lider lite av att vara mitt i solen.Och det är ju absolut inte bra heller.Känner alltför många som av den anledningen till att de solat för mycket gått bort förtidigt pga.hudcancer.Men jag älskar sommaren och det finns ju skugga...och glass!!!!
Ha det gott!
Kramar!

Annette sa...

Hejsan.
Klokt folk avnjuter sommaren i skuggan;) Skönt att sitta under ett träd och läsa, t.ex.

Hoppas du fått ordning på datorn/mobilen, för mig så måste bluetooth öppnas i datorn för att sen hitta mobilen, istället för tvärtom, vet inte varför men det får duga. Jag är ändå så dålig på att fota med både kamera och mobil;)
Må så gott.
Kram

Karin sa...

Det där med att datorer gör som den vill, det känner man igen!
Säkert är datorn en han.....
Njut av sommaren i skuggan, det gör jag!
Kram och en mysig vecka!
Karin

Maggan sa...

Jag gillar definitivt inte solen! Tokigt när man är trädgårdsmästare ;) men det är ju fler mulna dagar än soliga tack och lov ;) Min favvosommarlåt när jag var liten var Jag tror på sommaren med Mats Olin. Den sjöng jag högt för alla som ville höra på (även dom som inte ville...) Men jag tycker fortfarande att den hör sommaren till. Sköt om dej!

Nina sa...

Hallojsan!
Jag är en sån som ääääälskar solen, men jag kan tycka det är jobbigt om det är hett hela tiden.
du får klappa om datorn, så kanske han gör som du vill:)
Vi ses
Kramar:)

Anonym sa...

Tack själv, vännen! Du hör ju till en av mina inspiratörer! Det är alltid lika roligt att hitta en kommentar från dig när man öppnar bloggen :D
Vad tråkigt att din dator lagt av...Fy på honom! Du får ge han en rejäl småll så han fattar att du faktiskt menar allvar! ;)
Ha en skön dag!
Längtar efter att få se dina tags!
KRAM Louise
http://rosascrapverkstan.blogg.se