söndag 28 oktober 2012

Västerås scrapmara och mässa

Ojojoj ... 1 år sedan jag sist skrev. *suckardjupt* Tiden går fort, för jag trodde det bara gått någon månad. Men det är väl som en toarulle, det går fortare på slutet (alltså, ju äldra man blir).

Tänker inte klaga på att sommaren var för solfattig eller att det blivit så kallt. För det vet vi alla, eller hur? Hoppas bara på att vintern ska bli en härligt solig och inte så kall. Lite snö är inte fel heller. Det kan ju få snöa en gång, så det inte behöver skottas hela tiden.

Jag tycker fortfarande om att scrappa. Har gjort massor, som man ger bort eller har sålt. Tyvärr så är jag världens sämsta fotograf (eller är det mitt dåliga kom-ihåg-att-ta-kort), för jag fotograferar knappt några alster.

I går (läs, lördag 27/10) var jag på en scrapmässa/mara. Otroligt kul att träffa alla likasinnade tjejer. Var med i 3 tävlingar. Den första var att man skulle skapa en egengjord ask eller korg. En stämpel ifrån tävlingskittet. (Det är svårt att få givna stämplar)

 
 
 
Den andra tävlingen var en bingorad, där man själv väljer raden. Jag valde rött, grönt, vitt, tomte och 3 sorters band eller garn. 2 stämplar ifrån tävlingskittet.
 
 
 
Den tredje utmaningen var att följa en skiss. Och ha med 3 stämplar ifrån tävlingskittet.
 
 
 
Lite fuskigt att använda färdiga bilder, men man har ont om tid att måla motiv. Fast jag gillar de här bilderna. Så jag ska göra flera kort med dem.
 
Ha det gott till nästa gång.
Kram på er
 


 

4 kommentarer:

Karin sa...

Du glömde skriva hur det gick i tävlingen:-)))
Otroligt fin ask och kort!
Kram Karin

ScrapFia sa...

Både kortet o asken va jättefina:-D!! Såg annat fint oxå så jag ska botanisera lite bland dina fina alster här en stund;-)
Kram Eva

Agneta sa...

Hejsan, Leila!
Tittar in för att önska dig en riktigt trivsam Julhelg!
Varm kram, Agneta

Karin sa...

Hoppas att din jul har varit bra!
Vill önska dig ETT GOTT NYTT ÅR!
Kram Karin